Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Wil jij ook een APK-gezondheidscheck?!

Wil jij ook een APK-gezondheidscheck?!

Wist je dat wij bij Happy Shape ook EMB (energetishe Morfologische Bloedtesten) uitvoeren. De EMB bloedtest biedt een heel andere kijk op het bloed dan de reguliere bloedtesten. De EMB bloedtest geeft een compleet inzicht in jouw algehele gezondheid en eventuele tekorten of belastingen.

Een compleet beeld van je gezondheid

Deze bloedtest maakt een combinatie van drie verschillende meettechnieken: de reguliere basis hematologisch onderzoek, levend bloedanalyse LBA (complementair) en een energetische-bio resonantie meting.
Het grote verschil wat een regulier bloedonderzoek niet kan laten zien, kan bij een EMB bloedonderzoek wel aan het licht komen. Dit kunnen verstoringen zijn in het lichaam of belastingen waar jouw lichaam niet goed mee om kan gaan en misschien wel de basis is van jouw klachten. Zoals bijvoorbeeld een gluten-, of lactose intolerantie. Of misschien wel een B12-tekort.

Wanneer je al weken of zelfs al maanden met vage klachten loopt, waar je zelf niet uitkomt. Of wanneer je bijvoorbeeld maar niet van je acne afkomt, of continu een opgeblazen gevoelt hebt of onduidelijke darmklachten, dan kan een EMB bloedtest misschien uitkomst bieden.
De EMB test kun je zien als een algehele APK-gezondheidscheck van jouw lichaam.
Meer weten over de EMB bloedtest, neem gerust contact met ons op of kijk hier voor meer uitleg.