Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Janneke Broers - 33 kilo

Janneke Broers PowerSlim Afslanken

Al een tijdje zat ik niet lekker in mijn vel, ging ik niet meer op foto’s, ontweek ik zo veel mogelijk alle spiegels en de weegschaal ontweek ik al helemaal. Op vakantie ging de knop om, dit moest anders. Ik wil mijn dochters een ander voorbeeld meegeven en gewoon in bikini op het strand “durven” liggen. Toen ik dit eenmaal aan mijzelf had toegegeven ben ik op zoek gegaan naar welke methode bij mij zou passen.

Eén ding was voor mij duidelijk na heel veel pogingen die ik zelf eerder had ondernomen; ik kan dit niet alleen, ik heb begeleiding nodig. Al snel kwam ik uit bij Powerslim en heb ik Natalie gemaild, ik kreeg gelijk een mail terug en de eerste afspraak was snel gemaakt.

Bij de eerste afspraak heb ik bij Natalie aangeven dat ik mijn gewicht niet wilde weten. We hebben samen gekeken naar wat mijn streefgewicht zou zijn en spraken af dat ik volgende zomer in bikini op het strand zou durven liggen. Elke week kreeg ik van Natalie te horen hoeveel ik was afgevallen, maar mijn gewicht heb ik niet geweten tot dat ik aangaf dat ik er aan toe was om het te weten. Op dit punt kwam ik toen ik bijna 20kg was afgevallen, dat was wel even schrikken; had ik het echt zo ver laten komen?

Ondertussen ging het afvallen mij goed af, het powerslim programma was niet moeilijk vol te houden en ik kon lekkere dingen eten en ook mijn man en kinderen aten regelmatig hetzelfde eventueel aangevuld met rijst, aardappelen of pasta. Ik vond niet alle producten even lekker, maar daarom is de starterskit ook fijn, je kan op deze manier veel producten uitproberen. De wekelijkse afspraken met Natalie vond en vind ik nog steeds prettig, samen kijken hoe de week was gegaan en of ik nog ergens tegenaan was gelopen, maar ook tussendoor kan ik haar altijd appen voor hulp of advies of om een succesmomentje te delen.

Nu ik mijn doel bijna heb bereikt, merk ik dat lekkerder in mijn vel zit, zelfverzekerder ben, in de winkel weer leuke kleding kan kopen. Maar misschien nog wel het allerbelangrijkste: ik ben gezond. Bij mijn laatste zwangerschap had ik zwangerschapsdiabetes en sindsdien zat ik in het voorstadium van diabetes type 2 en was mijn bloedsuiker steeds te hoog, mijn nuchtere bloedsuiker is met 1,5 punt gezakt en daarmee ben ik uit het voorstadium van diabetes type 2.