Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

De fases van PS. food&lifestyle

Snel en gezond afvallen

Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag. 

Van afvallen…

In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment, dus laat je niet afschrikken door het woord 'strikt'. In deze fase blijf je totdat je 80% van je streefgewicht hebt bereikt. In deze fase bezoek je ook iedere week je persoonlijke coach om te wegen, meten en om je te ondersteunen.

Via de overgangsfase…

Wanneer je 80% van je streefgewicht hebt bereikt, stap je over naar fase 2. In deze overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. producten vervangen door gewone voedingsproducten, zoals zuivel, fruit en graanproducten. In deze fase kom je om de week op consult bij je voedingscoach.

Naar een stabiel en vitaal leven…

Als je je streefgewicht hebt behaald ben je aanbeland bij fase 3, de stabilisatiefase. In deze fase vind je uit welke eetpatroon bij jou past om op de lange termijn op gewicht te blijven en eet je alleen nog tussendoortjes van PS. Voor de overige eetmomenten krijg je duidelijke adviezen waarmee je gezond en gevarieerd blijft eten. Om ervoor te zorgen dat je lekker in je vel blijft zitten, kun je nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van je persoonlijke voedingscoach. 

Hoge eisen aan producten

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PS. food&lifestyle stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten altijd met het natuurlijke ingrediënten.

Verrijkt met kalium

Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PS. food&lifestyle de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

Meer dan 120 producten

Het PS. assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.