Skip to main content
0344 65 50 99  |  06 54 36 89 00 | info@happy-shape.nl

Professionele persoonlijke begeleiding

Neem contact op voor een GRATIS intake gesprek!

Persoonlijke voedingcoach 

Samen op weg naar toekomst vol zelfvertrouwen

Je staat er niet alleen voor, maar onder onze professionele begeleiding ga je op weg naar een nog hogere kwaliteit van het leven, waar genieten, gezondheid en gemak centraal staan. Je persoonlijke voedingcoach helpt je bij elke stap in de richting van je nieuwe lifestyle en staat je met raad en daad bij. Samen ga je op weg naar een gezonde toekomst vol zelfvertrouwen en vitaliteit.

Bel ons op het nummer 0344 65 50 99 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als je wilt weten hoe wij jou kunnen helpen naar een slank en vitaal lichaam of vul het contact formulier in!

Begeleiding bij afslanken met PS. food&lifestyle

Simpel en doeltreffend. Voordat je start met het afslankprogramma krijg je een uitgebreid intakegesprek. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw doelstellingen en stellen we samen een concreet stappenplan op. Het startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetvrije massa en de spiermassa worden gemeten en berekend.

Stap voor stap naar je streefgewicht

Vervolgens ga je aan de slag. Met een enorme keus aan lekkere producten en een keur aan smakelijke receptsuggesties, ga je stap voor stap op weg naar je gewenste doel. Elke week bespreek je uitgebreid je vorderingen. Ook word je tijdens de wekelijkse consulten gemeten en gewogen en zet je samen het vervolgtraject uit.

Langdurige begeleiding voor langdurig resultaat

Heb je je streefgewicht behaald? Dan blijft je nog een jaar lang onder controle bij Happy Shape. Samen met jou investeren we graag in blijvend resultaat. Vandaag, morgen en in de toekomst.